Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy A8s και σε… ροζ χρώμα
galaxy a8s

Galaxy A8s και σε… ροζ χρώμα

απο Kostas Gliatiotis

Είναι δεδομένο ότι η Samsung έχει πλέον “αποδεχθεί” την τάση της αγοράς να ζητά διαφορετικά και ασυνήθιστα χρώματα σε νέα Smartphones, και το Galaxy A8s είναι η καλύτερη απόδειξη σε αυτό.

Η εταιρεία έκανε διαθέσιμη στην Κίνα μια ακόμα έκδοση του Smartphone, αυτή τη φορά σε ροζ χρώμα, που προφανώς απευθύνεται (τουλάχιστον κατά βάση) στο γυναικείο κοινό. Το Galaxy A8s δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικό Smartphone στα περίπου 400 δολάρια που κοστίζει η βασική του έκδοση, και ειδικά για την αγορά της Κίνας.

Με τα χρήματα αυτά πάντως, η Samsung προσφέρει ένα Smartphone με τον Snapdragon 710 της Qualcomm στο εσωτερικό του, και μια μεγάλη LCD οθόνη με… τρύπα στο πάνω μέρος της για την μπροστινή κάμερα. Ο επεξεργαστής της Qualcomm αντί για κάποιον της ίδιας της Samsung, και η LCD οθόνη είναι δύο επιλογές που φαίνεται να έχει κάνει η εταιρεία για το Galaxy A8s μόνο για την αγορά της Κίνας.

Το Smartphone έγινε “επίσημο” και στον υπόλοιπο κόσμο με την ονομασία Galaxy A9 pro, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν και πότε θα το δούμε και στην Ευρώπη και πόσο μάλλον και στην Ελλάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights