Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου το Galaxy F από τη Samsung
Galaxy f

Επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου το Galaxy F από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Μέσω του… Twitter, η Samsung φαίνεται να επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του αναδιπλουμενου Galaxy F Smartphone της στις 29 Φεβρουαρίου, μαζί με τα τρια διαφορετικά Galaxy 10

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση περιέχει ένα μικρό βίντεο που αναφέρει ότι «το μελλον … ξεδιπλώνει στις 20 Φεβρουαρίου 2019», ένα σλόγκαν που ταιριάζει καλύτερα στα αγγλικά παρά σε ελεύθερη μετάφραση. Σε κάθε περίπτωση, μαζί με το γραφικό που εμφανίζεται στο μικρό βίντεο, επιβεβαιώνεται η ημερομηνία ανακοίνωσης του Galaxy F.

Πριν μερικές ημέρες η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μεταξύ άλλων συσκευών του… μέλλοντος, παρουσιάζει και ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ακόμα βέβαιο αν η συσκευή σε αυτό το βίντεο θα είναι και αυτή που θα δούμε ζωντανά στις 20 Φεβρουαρίου ή αν το τελικό σχέδιο της θα είναι ελάχιστα διαφορετικό.

Το in2mobile.gr θα βρίσκεται στο Λονδίνο για την παρουσίαση των τριών Galaxy S10, αλλά και του Galaxy F, και θα μεταφέρουμε «ζωντανα» τις εντυπώσεις μας από την εκδήλωση αλλά και τις ίδιες τις συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights