Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 20 Φεβρουαρίου το Mi 9 από την Xiaomi
xiaomi mi 9

Στις 20 Φεβρουαρίου το Mi 9 από την Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Φαινεται ότι τελικά η Xiaomi δεν θα “περιμένει” μέχρι την έκθεση MWC στην Βαρκελώνη για να παρουσίασει επίσημα το επόμενο της κορυφαίο Smartphone, αφού ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, ο Lei Jun αποκάλυψε ότι αυτή θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου, μερικές ημέρες νωρίτερα δηλαδή.

Εκτός της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, στο Κινεζικό Weibo έκαναν την εμφάνιση τους και δύο “poster”, στο ένα από τα οποία, το Mi 9 εμφανίζεται στα χέρια ενός Κινέζουν τραγουδιστή και μέσα σε θήκη. Το μοναδικό που “αποκαλύπτει” η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η διάταξη που θα έχει το Smartphone για τις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η Xiaomi έχει επιλέξει την συνηθισμένη πλέον κάθετη διάταξη, με την βασική κάμερα των 48 Mpixels να έχει ένα μικρό “δαχτυλίδι” γύρω της ώστε να ξεχωρίζει οπτικά από τις άλλες δύο.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν το Mi 9 να είναι ταυτόχρονα το πρώτο Smartphone της εταιρείας με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, αλλά και το πρώτο 5G τηλέφωνο της εταιρείας. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του έχουν έναν τηλεφακό για 2Χ οπτικό ζουμ, μια βασική κάμερα των 48 Mpixels και μια τρίτη που θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, ακολουθώντας την “τάση” της εποχής.

Στην μπροστινή του όψη είναι δεδομένη πλέον η χρήση AMOLED οθόνης, με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτή, ενώ στο πάνω μέρος της θα υπάρχει μόνο ένα μικρό Notch για την μπροστινή κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights