Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S5e
Galaxy tab s5e

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S5e

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη επισημότητα, και μόλις μερικές ώρες μετά την διαρροή των πρώτων πληροφοριών για αυτό, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Tab S5e, ένα νέο Tablet για την μεσαία κατηγορία τιμής.

Το ενδιαφέρον με την ανακοίνωση του Galaxy Tab S5e, είναι ότι έγινε απλά μέσα από την επίσημα σελίδα της εταιρείας, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανενός είδους πληροφορία για το «κανονικό» και λογικά ισχυρότερο Galaxy Tab S5.

Το νέο Tablet ακολουθεί την σχεδιαστική τάση της εποχής του, είναι αρκετά πιο «τετράγωνο» με λιγότερες καμπύλες, ενώ το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του είναι αρκετά μικρότερο από το συνηθισμένο, και ειδικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα Galaxy Tab.

Η ίδια η οθόνη τώρα έχει διαγώνιο 10.5 ιντσων, με υψηλή ανάλυση 2560 x 1560 pixels, ενώ φυσικά είναι τεχνολογίας Super Amoled. Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του Galaxy Tab S5e η Samsung αναφέρει μόνο ότι έχει «8 πυρήνες». Οι δυο από αυτούς φτάνουν τα 2.0 GHz ενώ οι άλλοι έξι το 1.7 GHz , ένας συνδυασμός που ταιριάζει στον Exynos 7904 που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία με το Galaxy M20.

Το Tablet θα είναι διαθέσιμο σε δυο εκδοσεις, με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB Ram ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 6 GB μνήμης Ram, ενώ θα τρέχει και το νεότερο Android 9.0 Pie, κάτι που το κάνει την πρώτη συσκευή της Samsung που έρχεται στην αγορά απευθείας με αυτή την έκδοση.

Τo Galaxy Tab S5e ανήκει θεωρητικά στην μεσαία κατηγορία με βάση τα χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή του, που θα είναι περίπου στα 400 δολαρια σύμφωνα με την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights