Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855 για το Mi 9

Η Xiaomi επιβεβαιώνει τον Snapdragon 855 για το Mi 9

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ήταν σχεδόν δεδομένο ότι το επόμενο Mi 9 της Xiaomi θα βασιζόταν στον επίσης νέο Snapdragon 855 της Qualcomm, η εταιρεία το θεώρησε αρκετά σημαντικό σαν γεγονός, ώστε να αναφερθεί ξεχωριστά σε αυτό, και μάλιστα μερικές ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με την Xiaomi, το Mi 9 θα είναι σημαντικά ισχυρότερο από τον προκάτοχο του, και η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με την Qualcomm, αφού πλέον λειτουργεί το δικό της R&D κέντρο στις Ηνωμένες πολιτείες για αυτό το σκοπό.

Σε απόλυτα νούμερα, ο Snapdragon 855 υπόσχεται μια αύξηση 45% στην επεξεργαστική ισχύ, και περίπου 20% στην παραγωγή γραφικών, ενώ θα προσφέρει και νέες δυνατότητες όπως η εγγραφή HDR video σε 4K με 60 καρτέλα το δευτερόλεπτο.

Η Xiaomi έδωσε στη δημοσιότητα και το antutu score που πέτυχε το Mi 9, και είναι εντυπωσιακά υψηλότερο από κάθε άλλο Android smartphone που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αγορά, αλλά ακόμα και σε σύγκριση με πολλές συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά έχουμε ήδη δείγματα της απόδοσης τους.

Η θεωρητική απόδοση σε ένα benchmark δεν ειναι πάντα ενδεικτική της πραγματικής απόδοσης σε καθημερινή χρήση. Στην περίπτωση της Xiaomi πάντως, το Mi 8 ήταν ένα από τα πιο γρήγορα και άμεσα σε απόκριση Smartphones που υπάρχουν στην αγορά, και είναι σχεδόν δεδομένο ότι και ο αντικαταστάτης του θα είναι ακόμα καλύτερος σε αυτόν τον τομέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights