Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέο Update για το Mate 20 Pro με αλλαγές στην κάμερα
mate 20 pro

Νέο Update για το Mate 20 Pro με αλλαγές στην κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα αναβάθμιση λογισμικού έκανε διαθέσιμη σήμερα η Huawei για το κορυφαίο της Mate 20 Pro, που μεταξύ άλλων, προσθέτει μια χρήσιμη δυνατότητα στην κάμερα.

Το Super Macro mode, η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών από πολύ κοντινή απόσταση μέχρι και 4 εκατοστά, μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα, μέσα από την κατηγορία “περισσότερα” από την εφαρμογή της κάμερας. Μέχρι σήμερα, το Super Macro mode μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνο αυτόματα, όταν η κάμερα αναγνώριζε ότι ο χρήστης την έχει πλησιάσει πολύ κοντά σε ένα αντικείμενο. Η αυτόματη λειτουργία όμως το απενεργοποιούσε αυτόματα, όταν η κάμερα απομακρυνόταν από το αντικείμενο, ενώ πλέον με την χειροκίνητη λειτουργία το Super Macro παραμένει ενεργό μέχρι να το κλείσει ο χρήστης.

Σύμφωνα με το Log της αναβάθμισης, αυτή περιλαμβάνει και βελτιώσεις στην λειτουργία του Gesture Mode, που απενεργοποιεί τα πλήκτρα στην οθόνη και λειτουργεί μόνο με χειρονομίες στο κάτω μέρος αυτής. Ακόμα, ενεργοποιεί και το Huawei Wallet σαν επιλογή για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, στις χώρες που αυτό υποστηρίζεται.

Όπως πάντα, οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά διαθέσιμες ανά χώρα, και ανάλογα με την αγορά που προοριζόταν η κάθε συσκευή αρχικά, αν έχει αγοραστεί από μη επίσημο κατάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights