Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Battle Angel Θα ονομάζεται η διάφανη έκδοση του Xiaomi Mi 9

Battle Angel Θα ονομάζεται η διάφανη έκδοση του Xiaomi Mi 9

απο Kostas Gliatiotis

Η συνεργασία με στούντιο παραγωγής ταινιών, για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων σε συγκεκριμένα Smartphones δεν είναι κάτι νέο, και φαίνεται ότι η Xiaomi έκανε ακριβώς αυτό, αφού η ειδικη διάφανη έκδοση του Mi 9 θα ονομάζεται… Battle angel, από την ομώνυμη ταινία που βγήκε πριν μερικές ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

https://www.youtube.com/watch?v=z9ChY3TrS1Y

Το επίσημο video teaser για την συνεργασία βγήκε στη δημοσιότητα πριν λίγη ώρα, πιθανότατα και αυτό από την ίδια τη xiaomi, που φροντίζει να διατηρεί το ενδιαφέρον ζωντανό για όλες τις εκδόσεις του Mi 9, μερικές ημέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση του. Το Video δεν αναφέρει κάποια ξεχωριστά τεχνικά χαρακτηριστικά για την Battle Angel έκδοση, αν και συνήθως η εταιρεία φροντίζει ώστε να διαφέρει έστω και λίγο, εκτός πάντα από την διάφανη πίσω όψη.

Στην περίπτωση του Mi 8, η Explorer edition όπως ονομαζόταν εκεί, ερχόταν στην αγορά με μεγαλύτερη μνήμη RAM και αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Στο Mi 9 ο αισθητήρας βρίσκεται εκεί έτσι και αλλιώς, οπότε μένει να δούμε πως ακριβώς θα διαφοροποιεί την Battle angel έκδοση η Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights