Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έρχεται το Redmi Note 7 pro με 48ΜΡ κάμερα της Sony

Έρχεται το Redmi Note 7 pro με 48ΜΡ κάμερα της Sony

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi “φημίζεται” τον τελευταίο καιρό για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια δίνει στην δημοσιότητα πληροφορίες για επόμενες συσκευές της, και συνεχίζει να το κάνει, αυτή τη φορά για το επόμενο Redmi Note 7 Pro.

Η κορυφαία συσκευή της σειράς Redmi 7, που πλέον αποτελεί ξεχωριστό ανεξάρτητο “brand” για την Xiaomi, επιβεβαιώθηκε από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, ότι θα έχει κάμερα με ανάλυση 48ΜΡ και αισθητήρα της Sony αυτή τη φορά. Το Redmi 7 που ήδη έχει κάμερα αντίστοιχης ανάλυσης, χρησιμοποιεί έναν πιο οικονομικό αισθητήρα της Samsung, όμως φαίνεται ότι για την καλύτερη συσκευή της, η εταιρεία επέλεξε μια επίσης καλύτερη κάμερα.

Το Redmi Note 7 pro αναμένεται να έρθει στην αγορά με τον Snapdragon 670 στο εεσωτερικό του, σε εκδόσεις με 4 και 6 GB μνήμης RAM. Κάποιες πηγές θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί Oled οθόνη και αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτή, όμως μερικές φωτογραφίες της συσκευής που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τον δείχνουν σε πιο συνηθισμένη θέση στο πίσω μέρος.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα, αφού η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές για την Xiaomi αλλά και την Redmi ειδικότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights