Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG παρουσίασε το V50 με 5G υποστήριξη

Η LG παρουσίασε το V50 με 5G υποστήριξη

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και αρκετ9 καιρό πλέον, μαζί με το G8 ThinQ, η LG παρουσίασε και το πρώτο της 5G smartphone που δεν είναι άλλο από το V50 ThinQ.

Το πρώτο Smartphone της εταιρείας με 5G συνδεσιμότητα, δείχνει να είναι σχεδιασμένο με βάση αυτή κυρίως, αφού σε όλους τους άλλους τομείς δεν διαφέρει ιδιαίτερα από από το G8 αλλά και το αμέσως προηγούμενο V40 της εταιρείας.

Στο εσωτερικό του LG V50 βρίσκεται αναμενόμενα ο Snapdragon 855 της Qualcomm, αφού είναι πρακτικά ο μοναδικός διαθέσιμος στην εταιρεία επεξεργαστής με υποστήριξη για 5G δίκτυα. Για τις καθημερινές εργασίες θα συνδυάζεται και με 6GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 128 GB για την μια και μοναδική διαθέσιμη έκδοση.

Η οθόνη του LG V50 έχει διαγώνιο 6.4 ιντσων, και έρχεται με QHD ανάλυση, ενώ προφανώς είναι και τεχνολογίας Oled. Για τους δικούς της λόγους η εταιρεία επέλεξε μια οθόνη με το πιο… συνηθισμένο notch των προηγούμενων ετών, και όχι κάποια άλλη λύση από αυτές που θεωρούνται πιο διαδεδομένες πλέον.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος φαίνεται να έχουν έρθει και αυτές σχεδόν χωρίς αλλαγές από το V40. Η ανάλυση είναι στα 12ΜΡ για την βασική, και αυτή με τον τηλεφακο,ενώ η τριτη καμερα με τον υπέρ ευρυγωνιο φακό έχει λίγο μεγαλύτερη ανάλυση στα 16ΜΡ αλλά δεν έχει auto focus. Στα θετικά πρέπει να αναφέρουμε ότι οι μηχανικοί της LG κατάφεραν να κάνουν τις κάμερες να μη προεξέχουν από την υπόλοιπη συσκευή.

Τέλος, το LG V50 έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία των 4.000 mAh, σε σύγκριση τουλαχιστον με τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας σε αυτή τη κατηγορία μέχρι σήμερα.

Μαζί με το V50 , η εταιρεία παρουσίασε και μια θήκη, που έχει την δίκη της δεύτερη οθόνη. Η χρησιμότητα της είναι πολύ συγκεκριμένη, αφού επιτρέπει στον χρήστη του smartphone να βλέπει διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε μια από αυτές, ενώ θεωρητικά προστατεύει και από χτυπήματα. Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν περιέχει δεύτερη μπαταρία, κάτι πιθανότατα αρνητικό για την κατανάλωση του V50 όταν θα χρησιμοποιούνται και οι δυο οθόνες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights