Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ MicroSD express κάρτες μνήμης με ταχύτητα έως 985ΜΒ/s

MicroSD express κάρτες μνήμης με ταχύτητα έως 985ΜΒ/s

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα πρότυπο, για ακόμα πιο γρήγορες κάρτες κνήμης παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες, που θα επιτρέπει μέγιστη θεωρητική ταχύτητα έως και 985MB/s. Η ταχύτητα αυτή θα είναι μάλιστα εφικτή ακόμα και για τις microSD κάρτες .

Πιο συγκεκριμένα, το microSD express πρότυπο, θα χρησιμοποιεί την δεύτερη σειρά από pins που υπάρχει και για τις UHS-II κάρτες μνήμης, για να μπορεί να «περάσει» ταυτόχρονα περισσότερα δεδομένα από και προς την κάρτα μνήμης.

Οι πιο γρήγορες διαθέσιμες UHS-II κάρτες μνήμης μπορούν να φτάσουν έως τα 300 MB/s, με αποτέλεσμα το νέο microSD express πρότυπο να είναι τουλάχιστον θεωρητικά , σημαντικά πιο γρήγορο. Το πρότυπο βασίζεται στο NVMe 1.3 και στη θεωρία θα μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα πολλά μικρά αρχεία, κάνοντας τις κάρτες μνήμης χρήσιμες ακόμα και για την εγκατάσταση εφαρμογών σε αυτές.

Το πρόβλημα με το νέο πρότυπο είναι ακριβώς το ότι χρειάζεται την δεύτερη σειρά από pins για να λειτουργήσει, μια δεύτερη σειρά που μέχρι σήμερα κανένα Smartphone δεν έχει , για να μπορεί να «διαβάσει» τέτοιου είδους κάρτες μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights