Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Apple θα προσφέρει δυνατότητα έκπτωσης σε συνδρομές μέσω του App Store
iphone xs

Η Apple θα προσφέρει δυνατότητα έκπτωσης σε συνδρομές μέσω του App Store

απο Kostas Gliatiotis

Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή φαίνεται ότι έχει σκοπό να κάνει η Apple, δίνοντας τη δυνατότητα σε Developers εφαρμογών να προσφέρουν εκπτώσεις και σε ήδη υπάρχοντες συνδρομητές των υπηρεσιών τους.

Η λογική της Apple είναι προφανώς σωστή, αφού με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο δημιουργός μιας εφαρμογής να “πείσει” κόσμο που την έχει ήδη δοκιμάσει ή έχει ήδη διακόψει τη συνδρομή του, να επιστρέψουν αν η προσφορά τους ενδιαφέρει. Η Apple ελέγχει πλήρως το σύστημα συνδρομών μέσω του Apple Store, και μέχρι σήμερα επέτρεπε στους δημιουργούς εφαρμογών να δίνουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο μόνο σε νέους συνδρομητές που ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά κάποια υπηρεσία.

Η Apple σκοπεύει να προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα προσφορών, δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, μηνιαία χρήση σε μειωμένη τιμή, και εφάπαξ πληρωμή μια φορά σε χαμηλότερη τιμή. Οι Developers μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να “τρέχουν” ταυτόχρονα και τα τρια είδη προσφορών προκειμένου να δουν ποιο από αυτά ταιριάζει καλύτερα στους πελάτες τους.

Οι αλλαγές αυτές θα αρχίσουν να προσφέρονται στους Developers με την κυκλοφορία του iOS 12.2 και του MacOS 10.14.4, ενώ οι αλλαγές αυτές δεν θα αλλάξουν το μοντέλο που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο ποσοστό που κρατάει από την κάθε συνδρομή. Αυτό θα παραμείνει στο 30%, που αρκετές εταιρείες θεωρούν ήδη ιδιαίτερα υψηλό και αναζητούν τρόπους να το αποφύγουν. Το Netflix δεν επιτρέπει πλέον την ανανέωση της συνδρομής που έχει κάποιος μέσω του Apple Pay για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενώ και το Fortnite δεν επιτρέπει την αγορά μέσω του παιχνιδιού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights