Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung εξηγεί γιατί το Galaxy Fold διπλώνει την οθόνη του προς τα μέσα.

Η Samsung εξηγεί γιατί το Galaxy Fold διπλώνει την οθόνη του προς τα μέσα.

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Kate Beaumont, διευθύντρια του τμήματος προϊόντων και υπηρεσιών της Samsung στην Αγγλία.

Σε αυτή τη συνέντευξη έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για το πως θα διατεθεί τελικά στην αγορά το Galaxy Fold, αλλά και γιατί η εταιρεία επέλεξε η οθόνη του να διπλώνει στο εσωτερικό της συσκευής. Η Samsung φαίνεται να επέλεξε τη συγκεκριμένη λύση, επειδή είναι πιο εύκολο να σχεδιάσει την οθόνη με τρόπο που να προστατεύεται και να είναι λιγότερο ευπαθής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Kate Beaumont, η έρευνα και εξέλιξη μιας οθόνης που να διπλώνει προς τα έξω θα απαιτούσε περισσότερα χρήματα και χρόνο, κάτι που θα καθυστερούσε την κυκλοφορία του Galaxy Fold στην αγορά. Επίσης, η Samsung θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο που έχει επιλέξει, η «γωνία» στο κέντρο της οθόνης είναι λιγότερο έντονη, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να κατασκευάσει και το εύκαμπτο αυτό σημείο της.

Η συνέντευξη περιείχε όμως και αρκετές λεπτομέρειες για την διάθεση του Galaxy Fold στην αγορά. Η εταιρεία θα διοργανώσει ένα επιπλέον ξεχωριστό event για την παρουσίαση του, μερικές ημέρες πριν τις 26 Απριλίου που αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του.

Το Galaxy Fold θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε μικρότερες ποσότητες από ότι τα τρια Galaxy S10, και σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, οι πωλήσεις του θα περιοριστούν αρχικά σε συγκεκριμένα καταστήματα, που θα προσφέρουν μια «επιπλέον εμπειρία» πώλησης. Είναι δεδομένο ότι η Samsung θέλει να προωθήσει το Smartphone σαν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, και να κάνει όσους το αγοράσουν να νιώθουν ότι έχουν πάρει κάτι το ξεχωριστό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights