Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung παρουσιάζει τις Multitasking ικανότητες του Galaxy Fold σε Video

Η Samsung παρουσιάζει τις Multitasking ικανότητες του Galaxy Fold σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να προωθήσει το νέο της αναδιπλούμενο Smartphone, το Galaxy Fold, η Samsung συνεχίζει να δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό στην δημοσιότητα, έστω και μικρότερη συχνότητα από ότι θα θέλαμε.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα video που παρουσιάζει μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς την αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Fold, και να αλλάζει ανάμεσα στην μικρή εξωτερική και την μεγαλύτερη οθόνη στο εσωτερικό του. Το Video παραδόξως βασίζεται σε Animation, και δεν δείχνει το πραγματικό Smartphone σε λειτουργία.

https://www.youtube.com/watch?v=6m6pXEi6VWI

Προς το παρόν η Samsung περιορίζει ιδιαίτερα την πρόσβαση σε λειτουργικές συσκευές του Galaxy Fold, αφού είναι πρακτικά ελάχιστα τα Video και οι φωτογραφίες με αυτό στα χέρια κάποιου που να μην είναι εκπρόσωπος της ίδιας της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, η Samsung Αγγλίας έκανε γνωστό ότι το Smartphone θα κυκλοφορήσει σε μικρότερες ποσότητες αρχικά, σε σύγκριση με το Galaxy S10 και τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις αυτού.

Στην τιμή των 2.000 περίπου ευρώ που θα κοστίζει το Galaxy Fold, η εταιρεία σχεδιάζει μια ξεχωριστή “εμπειρία” κατά την αγορά του, αλλά και στην υποστήριξη που θα έχει στη συνέχεια όποιος το επιλέξει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights