Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα το Redmi Note 7 pro

Η Xiaomi παρουσίασε και επίσημα το Redmi Note 7 pro

απο Kostas Gliatiotis

Την κορυφαία συσκευή της σειράς Redmi 7, που αποτελεί πλέον ξεχωριστό Brand τυπικά, παρουσίασε πριν λίγη ώρα η εταιρεία, με την ονομασία Redmi Note 7 pro.

Το Smartphone έρχεται με αναβαθμισμένο αισθητήρα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του, που αυτή τη φορά κατασκευάζεται από την Sony, και έχει τον κωδικό μοντέλου IMX586, την ίδια δηλαδή κάμερα με αρκετές προτάσεις του ανταγωνισμού που μάλιστα πωλούνται σε υψηλότερη τιμή. Στο εσωτερικό του Redmi Note 7 Pro βρίσκεται ο Snapdragon 675, μια αναβαθμισμένη έκδοση του SD670, και συνδυάζεται με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου ή μια ακόμα μεγαλύτερη έκδοση με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι εξωτερικές διαστάσεις και ο σχεδιασμός του Note 7 Pro δεν έχει αλλάξει, και η οθόνη έχει το ίδιο μέγεθος στις 6,3 ίντσες ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 5, όπως και το τζάμι στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό. Το Smartphone θα ξεκινήσει να πωλείται από την αγορά της Ινδίας, και στην συνέχεια θα γίνει διαθέσιμο πιθανότατα με μικρές αλλαγές και στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ αναμένεται να έρθει επίσημα και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights