Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Facebook παίρνει θέση ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού

Το Facebook παίρνει θέση ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι κατά καιρούς η πολιτική που ακολουθεί το Facebook χρίζει έντονης και σκληρής κριτικής, φαίνεται ότι τουλάχιστον σε ένα θέμα, αποφάσισε να κάνει το σωστό έστω και με καθυστέρηση. Το κοινωνικό δίκτυο πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμού μικών παιδιών, ανακοινώνοντας μια σειρά από “μέτρα” για το περιεχόμενο που προσπαθεί να… πείσει τον κόσμο ότι ο εμβολιασμός είναι κάτι λάθος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, δεν θα είναι πλέον δυνατόν για σελίδες και γκρούπ που υποστηρίζουν τον μη εμβολιασμό των παιδιών, να διαφημιστού σε αυτό και να προωθήσουν επί πληρωμή τα post τους. Εκτός αυτής της απόλυτα λογικής απαγόρευσης, ανακοίνωσε ότι θα εμποδίζει όσο μπορεί και την εμφάνιση αποτελεσμάτων που αφορούν τον μη εμβολιασμό, αλλά δεν μπορεί με βάση τους κανονισμούς λειτουργίας του, να τα αφαιρεί πλήρως ούτε και να τα διαγράφει.

Ταυτόχρονα, αναζητά τρόπους να προωθεί περισσότερο αναρτήσεις και άρθρα από επίσημες επιστημονικές πηγές, που τάσσονται υπερ του εμβολιασμού, ώστε να ενημερώνει τους χρήστες του, ακόμα και αυτούς που για κάποιο λόγο έχουν αμφιβολίες για την χρησιμότητα τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights