Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 18 Μαρτίου το Black Shark 2 από τη Xiaomi

Στις 18 Μαρτίου το Black Shark 2 από τη Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα αφότου το black shark 2 της Xiaomi έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Geekbench, και η εταιρεία αποκάλυψε την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του.

Το επόμενο Gaming smartphone της εταιρείας θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Μαρτίου, και προς το παρόν λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η καταχώρηση στο Geekbench «αποκαλύπτει» την ύπαρξη του Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, και η έκδοση που πέρασε από το benchmark είχε ούτε λίγο ούτε πολύ, 12 GB μνήμης RAM.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μια πιο «οικονομική» έκδοση με μικρότερη μνήμη RAM, που πιθανότατα θα… περιορίζεται στα 8 GB. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Black Shark 2 παραμένουν άγνωστα σε γενικές γραμμές, αφού η ίδια η συσκευή δεν έχει ακόμα διαρρεύσει σε φωτογραφία.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο Gamung smartphone της Xiaomi θα έχει παρόμοια σχεδίαση με το πρώτο black shark, που θα τονίζει τον Gaming χαρακτήρα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights