Αρχικη APPS / GAMES Samsung One Hand Operation+ : Εφαρμογή για gestures

Samsung One Hand Operation+ : Εφαρμογή για gestures

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή έκανε διαθέσιμη η Samsung στο Play Store της Google, που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να ορίσει χειρονομίες για την πλοήγηση στο μενού της συσκευής του.

Η εφαρμογή απαιτεί συσκευή της Samsung για να λειτουργήσει, όμως προσθέτει αρκετές επιπλέον επιλογές, εκτός από αυτές που προσφρει το One UI στις νεότερες συσκευές της. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει χειρονομίες για το δεξί και το αριστερό μέρος της οθόνης, για επιστροφή σε προηγούμενη σελίδα η και στην αρχική οθόνη.

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής περιέχουν αρκετές χρήσιμες επιλογές, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξαίρεσης εφαρμογών στις οποίες πιθανόν ο χρήστης να μην θέλει να είναι ενεργές οι χειρονομίες. Υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης της ευαισθησίας της οθόνης, αλλά και του ποσό « μεγάλη» πρέπει να είναι μια χειρονομία, ώστε να μην ενεργοποείται κατά λάθος χωρίς να το θέλει ο χρήστης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights