Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy A7 2018 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

Το Galaxy A7 2018 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μόνο μετά την έναρξη της αναβάθμισης για το Galaxy A9 2018, η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει την αναβάθμιση και για το μικρότερο Galaxy A7 επίσης στην έκδοση του 2018. Η αναβάθμιση φέρνει στη συσκευή το νεότερο Android 9 Pie και μαζί με αυτό και το One UI, το γραφικό περιβάλλον που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για τις συσκευές της.

Η αναβάθμιση έρχεται με όλες τις βελτιώσεις που έχει το Android 9 pie στη διαχείριση της μπαταρίας, αλλά και με τα Gestures για τον χειρισμό του τηλεφώνου χωρίς πλήκτρα πλέον. Όπως πάντα, η διάθεση της γίνεται σταδιακά, και για το Α7 2018 έχει ξεκινήσει από την αγορά της Ρωσσίας.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Samsung αναφέρει ότι το Galaxy A7 2018 θα αναβαθμιστεί σε Android 9 μέσα στον Απρίλιο, κάτι που σημαίνει ότι τυπικά η εταιρεία έχει ακόμα περιθώριο για να την διαθέσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Συνήθως η διάθεση ξεκινά “δοκιμαστικά” από μια χώρα, και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα επεκτείνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights