Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Huawei P30 και P30 Pro

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Huawei P30 και P30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση τους από την Huawei στο Παρίσι, και τα P30 και P30 Pro διέρρευσαν “πλήρως” με την αποκάλυψη των βασικών τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι φυσικά το P30 Pro, ομως και το “απλό” P30 δεν παύει να είναι ένα πολύ ισχυρό Smartphone.

Αρχικά, και οι δύο συσκευές θα έχουν πλέον OLED οθόνη, ενώ και στις δύο ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από αυτή, μια πολύ θετική επιλογή από την πλευρά της εταιρείας. Η οθόνη του P30 θα είναι στις 6.1 ίντσες με ανάλυση 2380 x 1080 pixels, ενώ αυτή του P30 pro διατηρεί την ίδια ανάλυση, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος 6,47 ιντσών. Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, ξέρουμε ήδη το ότι πλαίσιο γύρω από την οθόνη είναι εντυπωσιακά μικρό και στις δύο συσκευές, και υπάρχει μια πολύ μικρή εγκοπή μόνο για την μπροστινή κάμερα.

Για τις κάμερες τώρα, περισσότερο ενδιαφέρον έχει όπως είναι λογικό, το P30 Pro, με τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Η βασική από αυτές διατηρεί την ανάλυση στα 40ΜΡ αλλά θα έρχεται με ένα πιο φωτεινό f/1.6 διάφραγμα για ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η δεύτερη θα έχει και εδώ έναν υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 20ΜΡ όπως και στο Mate 20 Pro. Η τρίτη κάμερα τώρα είναι αυτή που φαίνεται να διαφέρει σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές, αφού εκτός από την ανάλυση των 8ΜΡ η εταιρεία υπόσχεται ένα “10Χ υβριδικό zoom”.

Το P30 τώρα, για πρώτη φορά θα διατηρήσει την ανάλυση των 40ΜΡ και αυτό στην βασική του κάμερα, με ένα λίγο πιο περιορισμένο f/1.8 διάφραγμα, η δεύτερη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό θα είναι επίσης μικρότερη στα 16ΜΡ ενώ η τρίτη θα είναι και εδώ 8ΜΡ χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν πρόκειται απλά για μια κάμερα με 3Χ οπτικό ζουμ.

Στο εσωτερικό και των δύο συσκευών θα βρίσκεται ο εντυπωσιακός σε απόδοση αλλά και διαχείριση ενέργειας, Kirin 980 επεξεργαστής που έχει κατασκευάσει η ίδια η Huawei. Θα συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM στο P30 και με 8 GB στο P30 Pro, ενώ η βασική έκδοση και στις δύο συσκευές θα έχει 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το P30 Pro θα έχει επίσης και εκδόσεις με 256 ή και 512 GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights