Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Περιορισμένη θα είναι η παραγωγή του Galaxy Fold από τη Samsung

Περιορισμένη θα είναι η παραγωγή του Galaxy Fold από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Το πρώτο αναδιπλούμενο Smartphone της Κορεάτικης εταιρείας πρόκειται να έρθει επίσημα στα καταστήματα στο τέλος του επόμενου μήνα, όμως φαίνεται ότι η διάθεση του θα είναι σημαντικά περιορισμένη και για άλλους λόγους εκτός από το αυξημένο κόστος πώλησης του.

Η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την προμήθεια των εξαρτημάτων του Galaxy Fold που δεν μπορεί να κατασκευάσει η ίδια, και μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το “πλαστικό” πάνω από την οθόνη του. Αυτό κατασκευάζεται από την Sumitomo Chemical στην Ιαπωνία, και πρέπει να παραληφθεί από την εταιρεία προκειμένου να συνδυαστεί με την οθόνη. Περιορισμένός είναι επίσης και ο ρυθμός παραγωγής του μηχανισμού που επιτρέπει το δίπλωμα της οθόνης, αφού είναι αρκετά πιο πολύπλοκος από ένα μέσο συνηθισμένο Smartphone που δεν έχει μηχανικά μέρη.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να μπορεί να κατασκευάσει περίπου 100.000 Galaxy Fold κάθε μήνα, όμως αυτό είναι το σύνολο των συσκευών. Σε αυτές περιλαμβάνονται και όσες δεν θα εγκριθούν τελικά για πώληση στον έλεγχο ποιότητας, αφού πάντα ένα μέρος της παραγωγής βγαίνει με ελαττώματα που δεν μπορούν να επισκευαστούν.

Η περιορισμένη παραγωγη του Galaxy Fold είναι και ο λόγος που η εταιρεία θα το προωθήσει σαν ένα ιδιαίτερα “Premium” προϊόν και εμπορικά, με την διάθεση του να είναι περιορισμένη σε συγκεκριμένα καταστήματα δικτύων και ελάχιστη παρουσία σε αλυσίδες άλλων καταστημάτων. Προφανώς και η εταιρεία έχει σκοπό να αυξήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον όγκο των συσκευών που μπορεί να κατασκευάσει, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights