Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Oled οθόνη των P30 θα κατασκευάζεται από τη Samsung

Η Oled οθόνη των P30 θα κατασκευάζεται από τη Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότερες από μια πηγές τις τελευταίες ημέρες θέλουν την Huawei να αλλάζει τον προμηθευτή για τις οθόνες που θα χρησιμοποιεί στα επόμενα P30 και P30 Pro, και να επιλέγει την Samsung σαν την ομαδική εταιρεία που θα κατασκευάζει τις οθόνες τους .

Το Mate 20 Pro, η μέχρι στιγμής πιο πρόσφατη συσκευή της Huawei με Oled οθόνη, αντιμετώπισε περιορισμένα προβλήματα με την οθόνη του στην περίπτωση που αυτή ήταν κατασκευασμένη από την LG. Για το συγκεκριμένο Smartphone η εταιρεία έχει επιλέξει δυο διαφορετικούς προμηθευτές, την LG αλλά και την Κινεζική ΒΟΕ, με την δεύτερη να παρέχει παραδόξως τις καλύτερες ποιοτικά οθόνες.

Για τα P30 και P30 Pro, φαίνεται ότι η Huawei ήρθε σε συμφωνία με την Samsung για την κατασκευή οθονών αποκλειστικά και μόνο από αυτή, ώστε εκτός από πιθανότατα καλύτερη συνολικ ποιοτικά, να μπορεί να ελέγχει καλύτερα και τη διαδικασία παραγωγής με έναν μόνο προμηθευτή.

Σε κάθε περίπτωση, τα δυο νέα Smartphones της εταιρείας, φαίνεται ότι θα προσφέρουν πολύ περισσότερα από απλά μια καλή οθόνη. Η επιλογή της Huawei είναι απλά μια ακόμα ένδειξη ότι η εταιρεία συνεχίζει να θέλει να προσφέρει κορυφαίες και αξιόπιστες συσκευές στους πελάτες της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights