Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HTC κλείνει το 2018 με… κέρδη

Η HTC κλείνει το 2018 με… κέρδη

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετά χρόνια συνεχόμενων προβλημάτων, μειωμένων πωλήσεων και σημαντικών οικονομικών ζημιών, φαίνεται ότι η HTC κατάφερε να βρει ένα τρόπο να σταματήσει αυτή την πτωτική πορεία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη 143 εκατομμυρίων δολαρίων για το τελευταίο τρίμηνο του 2018, αλλά και συνολικά κέρδη 389 εκατομμυρίων για ολόκληρη την χρόνια που μας πέρασε.

Τα ποσά αυτά είναι ιδιαίτερα μικρά σε σύγκριση με τα κέρδη άλλων εταιρειών, όμως είναι μια σημαντική διαφορά για μια εταιρεία που επι πέντε χρόνια περίπου είχε ζημιές και μονίμως μικρότερο μερίδιο αγοράς.

Η επιστροφή στην κερδοφορία δεν λύνει βέβαια τα προβλήματα της HTC, αφού συνεχίζει να έχει ένα ανύπαρκτο πλέον μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των Smartphones, και σχεδόν κανένα άλλο προϊόν διαθέσιμο γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση η μικρή αυτή κερδοφορία δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθεια αναδιάρθρωσης που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δυο χρόνια, χωρίς να φτιάξει στο σημείο να πρέπει να εφαρμόσει ακραίες λύσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights