Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε το οικονομικό Redmi 7

Η Xiaomi παρουσίασε το οικονομικό Redmi 7

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή στην χαμηλή κατηγορία τιμής παρουσίασε η Xiaomi, μέσα από την σειρά Redmi που πλέον αποτελεί τυπικά ξεχωριστό Brand. Το Redmi 7 διατηρεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα Redmi Note 7 και Note 7 pro, και έρχεται με ελαφρώς πιο “απλά” τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η οθόνη με το μικρό Notch για την μπροστινή κάμερα, έχει διαγώνιο 6,26 ιντσών και χαμηλή σχετικά ανάλυση 1540 x 720 pixels, ενώ είναι αναμενόμενα τεχνολογίας LCD. Στο πίσω μέρος του Redmi 7 υπάρχουν δύο κάμερες με ανάλυση 12 και 2 MP, με τη δευτερη να χρησιμοποιείται απλά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Για τον επεξεργαστή του Redmi 7 η εταιρεία έχει επιλέξει τον Snapdragon 632, μια αρκετά ισχυρή πρόταση της Qualcomm για την κατηγορία που ανήκει το Smartphone.

Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής με 2, 3 και 4 GB μνήμης RAM και 16,32 και 64 GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Η τιμή τους θα είναι στα 90. 105 και 130 ευρώ “τυπικά” αφού οι τιμές αυτες είναι πάντα χωρίς τυχόν φόρους και κέρδος ανά χώρα που θα πωλούνται επίσημα. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Redmi 7 είναι αρκετά μεγάλη με χωρητικότητα 4.000 mAh, και η συσκευή θα τρέχει το Android 9 Pie μαζί με το νεότερο MIUI 10 της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights