Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A20

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A20

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Samsung έχει ήδη προγραμματίσει εκδήλωση για τις 10 Απριλίου, όπου και θα παρουσιάσει νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A, η εταιρεία έκανε σήμερα επίσημη την ύπαρξη του οικονομικού Galaxy A20, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επισημότητα μέσα από την επίσημη σελίδα της.

Το Galaxy A20 τώρα, ανήκει στη μεσαία κατηγορία προφανώς, παρόλα αυτά διατηρεί πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί η Samsung για να διαχωρίζει τις συσκευές της. Το πρώτο από αυτά είναι φυσικά η οθονη, που έχει διαγώνιο 6.4 ιντσων και είναι τεχνολογίας Amoled. Η ανάλυση της είναι σχετικά χαμηλότερη στα 1540 Χ 720 pixels, και έχει μόνο μια μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της για την μπροστινή καμερα.

Στο πίσω μέρος το Smartphone έχει «μόνο» δυο κάμερες, με ανάλυση 13ΜΡ για την βασική, με ένα f/1.9 διάφραγμα. Η δεύτερη έχει υπέρ ευρυγωνιο φακό για πιο μεγάλο πλάνο στις φωτογραφίες, αλλά σχετικά μικρή ανάλυση 5ΜΡ. Επίσης ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται σε αυτό το πίσω μέρος, στην πιο βολική θέση που υπάρχει με εξαίρεση κάτω από την οθόνη.

Ο επεξεργαστής του Galaxy A20 είναι ο Exynos 7884 που κατασκευάζεται από την ίδια τη Samsung. Για την περίσταση συνδυάζεται με 3 GB Ram και 32 GB αποθηκευτικού χώρου, στη μια και μοναδική έκδοση που θα είναι διαθέσιμη τουλάχιστον αρχικά.   Η τιμή πώλησης του Smartphone θα είναι περίπου στα 220 ευρώ, τουλάχιστον για την αγορά της Ρωσίας από όπου και θα ξεκινήσει η διάθεση του επίσημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights