Αρχικη APPS / GAMES Το Netflix δοκιμάζει προγραμμα για Mobile συσκευές στην Ινδία
netflix

Το Netflix δοκιμάζει προγραμμα για Mobile συσκευές στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Το Netflix συνεχίζει τις δοκιμές του νέου προγράμματος που θα προορίζεται αποκλειστικά για φορητές συσκευές όπως Smartphones και tablets, και πλέον επέκτεινε την δοκιμαστική χρήση και στην ιδιαίτερα μεγάλη αγορά της Ινδιας.

Η λογική πίσω από το Mobile προγραμμα συνδρομής του Netflix  είναι σχετικά σωστή, αφού θα προσφρει στους συνδρομητές πρόσβαση στο περιεχόμενο σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το προγραμμα αυτό θα κοστίζει περίπου 3.5 δολαρια, σχεδόν τα μισά χρήματα από το βασικό προγραμμα που προσφέρει μέχρι τώρα το Netflix.

Οι περιορισμοί του προγράμματος είναι σχετικά «σημαντικοί» αφού υποστηρίζεται μόνο SD ανάλυση για τις ταινίες που αναπαράγονται στη συσκευή, ενώ επιτρέπεται η ταυτόχρονη χρήση σε ένα μόνο Smartphone ή Tablet. Το μέχρι τώρα βασικό προγραμμα του Netflix έχει τους ίδιους περιορισμούς, όμως η Mobile έκδοση του κοστίζει τα μισά χρήματα ακριβώς επειδή θα λειτουργεί μόνο σε φορητές συσκευές, και όχι σε Smart TV, υπολογιστές και συσκευές όπως το PlayStation 4 και τα Xbox One της Microsoft.

Μέχρι τώρα το Netflix δεν έχει δώσει πληροφορίες για το ποτέ θα γίνει ευρέως διαθέσιμο το νέο προγραμμα συνδρομής, αλλά ούτε και πιο ακριβώς θα είναι το κόστος για αυτό. Μένει επίσης να μάθουμε αν θα έχει επιπλέον περιορισμούς, όπως το αν θα επιτρέπει το κατέβασμα ταινιών τοπικά στη συσκευή, κάτι που προσφέρεται στα υπάρχοντα προγράμματα συνδρομής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights