Αρχικη APPS / GAMES Το Whatsapp θα δείχνει πόσες φορές προωθήθηκε ένα μήνυμα

Το Whatsapp θα δείχνει πόσες φορές προωθήθηκε ένα μήνυμα

απο Kostas Gliatiotis

Στη συνεχόμενη προσπάθεια του να περιορίσει την διάσωση ψευδών ειδήσεων και περιεχομένου μέσα από την πλατφόρμα του, το Whatsapp φαίνεται ότι ετοιμάζει μια ακόμα πολύ χρήσιμη δυνατότητα. Η νεότερη beta έκδοση της εφαρμογής έχει πλέον μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, που προβάλει πόσες φορές έχει προωθηθεί ένα μήνυμα σε άλλους παραλήπτες.

Η λειτουργία της νέας δυνατότητας είναι σχετικά άλλη, αφού από την λίστα με τις πληροφορίες του κάθε μηνύματος, θα μπορεί κανείς να δει πλέον αν ένα μήνυμα που έχει στείλει σε κάποιος, προωθήθηκε στη συνέχεια και σε άλλους, και πόσες φορές έγινε αυτό. Μάλιστα, αν ένα μήνυμα προωθηθεί περισσότερες από 4 φορές, θα εμφανίζεται πάνω από αυτό μια μικρή ενημέρωση που θα αναφέρει «συχνά προωθημένο» για να γνωρίζει ο αποστολέας του ότι αυτός που το έλαβε το έστειλε ήδη σε αρκετό ακόμα κόσμο.

Προφανως η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι χρήσιμη και για μηνύματα που είναι προσωπικά, και ο αποστολέας τους δεν θα ήθελε να βρεθούν και σε συσκευές άλλων χρηστών του Whatsapp. Είναι άγνωστο αν η εταιρεία θα μειώσει το όριο των 4 προωθήσεων πριν την εμφάνιση της ειδοποίησης, αφού ακόμα η δυνατότητα βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού. Μένει επίσης να δούμε αν η νέα δυνατότητα θα προσφέρεται σε iOS και Android smartphones, αφού σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει μια καθυστέρηση στη διάθεση και στα δυο λειτουργικά συστήματά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.