Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Ευρωπαϊκό Galaxy Fold θα έχει τον Snapdragon 855

Το Ευρωπαϊκό Galaxy Fold θα έχει τον Snapdragon 855

απο Kostas Gliatiotis

H Samsung συνηθίζει να χρησιμοποιεί δύο “ειδών” επεξεργαστές στις κορυφαίες συσκευές της, με αυτά που προορίζονται για την Ευρώπη να χρησιμοποιούν δικές τις λύσεις της σειράς Exynos, και τις συσκευές για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα να βασίζονται στον κάθε φορά καλύτερο Snapdragon  επεξεργαστή της Qualcomm.

Το Galaxy Fold όμως φαίνεται ότι θα είναι μια από τις σπάνιες πλέον εξαιρέσεις, αφού θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 855 και στην έκδοση που θα έρθει στην Ευρώπη. Η έκδοση με κωδικό μοντέλου SM-F900F έκανε την εμφάνιση της στο Geekbench, και χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή της Qualcomm. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατι το γράμμα “F” είναι αυτό που χαρακτηρίζει συνήθως την International έκδοση των συσκευών της Samsung, αυτές που κατά κανόνα χρησιμοποιούν επεξεργαστή σχεδιασμένο από την ίδια.

Δεν είναι γνωστό το γιατί η εταιρεία έχει επιλέξει την συγκεκριμένη λύση, υπάρχει όμως μια καλή πιθανότητα να έχει σχέση με την πιστοποίηση που χρειάζεται σαν συσκευή για να λειτουργεί σε 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ο Exynos 9820 έχει την δική του υποστήριξη σε συνδυασμό με το Shannon 5000 modem της εταιρείας, όμως πιθανότατα ακόμα η Samsung δεν έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές για την πιστοποίηση του στα δίκτυα που αναπτύσσονται στην Ευρώπη. Η Qualcomm ολοκληρώνει μόνη της μέρος της συγκεκριμένης διαδικασίας, και είναι πολύ πιθανόν η Samsung με αυτόν τον τρόπο να θέλει να προλάβει την προθεσμία που έχει θέσει για την κυκλοφορία του Galaxy Fold, που θα έρχεται αποκλειστικά σε 5G έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights