Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung βελτιώνει με αναβάθμιση την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των Galaxy S10

Η Samsung βελτιώνει με αναβάθμιση την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση των Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Μια αναβάθμιση λογισμικού έκανε διαθέσιμη η Samsung για κάποιες τουλάχιστον από τις εκδόσεις των τριών Galaxy S10, που βελτιώνει μεταξύ άλλων και την απόδοση της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης που διαθέτουν οι συσκευές.

Η δυνατότητα αυτή, επιτρέπει στα Galaxy S10, να φορτίζουν αυτά, κάποια άλλη συσκευή που θα ακουμπήσει ο ιδιοκτήτης τους στο πίσω μέρος, στο σημείο που βρίσκεται το απαραίτητο “πηνίο” και για την κανονική ασύρματη φόρτιση.

Προς το παρόν, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τα τα Galaxy S10 στην Αγγλία και τη Γερμανία, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι σύντομα η διάθεση της θα επέκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η εταιρεία δεν αναφέρει ακριβώς τι βελτιώσεις είναι αυτές που έχει κάνει στην δυνατότητα της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, ούτε αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτή που πλέον έχει διορθωθεί.

Στην αναβάθμιση περιλαμβάνεται και “βελτίωση της σταθερότητας” για την κάμερα, χωρίς επίσης η Samsung να ξεκαθαρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Όσοι θέλουν να δούν αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και για τις δικές τους συσκευές, μπορούν χειροκίνητα από το μενού των ρυθμίσεων να κάνουν αναζήτηση για νεότερες εκδόσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights