Αρχικη APPS / GAMES Apple Arcade : Νέα Gaming συνδρομητική υπηρεσία για iOS και macOS
apple arcade

Apple Arcade : Νέα Gaming συνδρομητική υπηρεσία για iOS και macOS

απο Kostas Gliatiotis

Κάνοντας ξεκάθαρο ότι θέλει πλέον να μπει «δυνατά» στην αγορά των Gaming υπηρεσιών, η Apple παρουσίασε το Arcade, την πρωτη συνδρομητική υπηρεσία Mobile Gaming.

Το Apple Arcade είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε iOS, macOS και tvOS συσκευές της εταιρείας, και προσφέρει πρόβαση σε μια λίστα από παιχνίδια, τα οποία ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να αγοράσει, αλλά να πληρώνει μόνο μια μηνιαία συνδρομή για να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει αρχικά περισσότερα από 100 premium παιχνίδια, από αυτά που συνήθως υπήρχαν στο App Store επί πληρωμή. Με τη δημιουργία του Arcade, η Apple προσφέρει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να παίζουν τα παιχνίδια αυτά χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσουν, αλλά και στους δημιουργούς τους έναν επιπλέον τρόπο να προσφέρουν το περιεχόμενο τους, σε όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να τα αγοράσουν.

Μάλιστα, το Apple arcade υποστηρίζει και τη δυνατότητα να ξεκινάει καποιος το παιχνίδι από το iPhone του, να το σταματάει σε ένα σημείο, και να μπορεί να το συνεχίσει σε κάποια άλλη από τις υποστηριζόμενες συσκευές, όπως το iPad του ή και το Apple Tv.

Η εταιρεία θα συμμετέχει και στο κόστος ανάπτυξης των παιχνιδιών, σαν έναν επιπλέον τρόπο να προωθήσει το Arcade και να κάνει τους developers να το στηρίξουν και να σχεδιάσουν παιχνίδια για αυτό. Μάλιστα η εταιρεία στοχεύει να έχει αποκλειστικά παιχνίδια για το Arcade, που δεν θα υπάρχουν στην ίδια μορφή αντίστοιχα για το Android και τα εκεί Smartphones.

Αυτό που λείπει από την ανακοίνωση του Apple Arcade είναι το κόστος της μηνιαίας συνδρομής του, αλλά και η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης του. Η εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό, και μένει να δούμε πότε θα αποφασίσει να το κάνει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights