Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσιασε και επίσημα το Galaxy A70

Η Samsung παρουσιασε και επίσημα το Galaxy A70

απο Kostas Gliatiotis

Την ίδια ημέρα ουσιαστικά που το Galaxy A70 εκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Κινεζική ΤΕΝΑΑ, η Samsung έκανε επίσημη και την ύπαρξη του, χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρο για τις συσκευές αυτής της κατηγορίας.

Επίσημα, το Galaxy A70 είναι μια ακόμα συσκευή στην μεσαία κατηγορία τιμής από την εταιρεία, που προσφέρει ακριβώς όσα περισσότερα χρειάζεται από το Galaxy A50, ώστε να είναι ένα ελάχιστα καλύτερο Smartphone από αυτό. Η σημαντικότερη διαφορά ειναι η μεγαλύτερη οθόνη, που πλέον έχει διαγώνιο 6.7 ιντσών, και είναι πρακτικά μια από τις μεγαλύτερες οθόνες σε Smartphone αυτής της κατηγορίας και όχι μόνο. Η αναλογία πλευρών είναι διαφορετική από το συνηθισμένο, στο 20:9, κάτι που σημαίνει ότι η οθόνη είναι πιο ψηλή από το συνηθισμένο. Φυσικά πρόκειται για AMOLED panel, όπως και στα μικρότερα Galaxy A30 και A50. Μάλιστα έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο, κάτι που η Samsung φαίνεται να έχει σκοπό να προσφέρει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες τιμής απο σχετικά νωρίς.

Αυτό που έχει επίσης σχετικό ενδιαφέρον, είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy A70. Η βασική από αυτές έχει ανάλυση 32 MP, και είναι η κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση σε Smartphone της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Αυτό δεν την κάνει απαραίτητα καλύτερη από αυτή των ακριβότερων Galaxy S10, αφού εκτός του ότι δεν παίζει ποτέ ρόλο μόνο η ανάλυση, και παρότι έχει και ένα σχετικά φωτεινό f/1.7 διάφραγμα, η κάμερα δεν έχει OIS ενώ είναι και μικρότερος αισθητήρας σε φυσικό μέγεθος.

Η δεύτερη κάμερα είναι και εδώ με υπερ ευρυγώνιο φακό, για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, και μοιάζει να έχει έρθει “έτοιμη” από τα Galaxy A7, A9 και το Galaxy A50. Η ανάλυση της είναι σχετικά χαμηλή στα 8ΜΡ, έχει όμως αρκετά ευρύ οπτικό πεδίο 123 μοιρών. Το σύνολο ολοκληρώνει μια κάμερα ανάλυσης 5 ΜΡ που δεν λειτουργεί μόνη της, και χρησιμοποιείται μόνο για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Galaxy A70 δεν είναι ακόμα γνωστός, όμως θα έρχεται σε εκδόσεις με 6 ή και 8 GB μνήμης RAM Και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό που έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η σημαντικά βελτιωμένη ταχεία φόρτιση που φτάνει πλέον τα 25W, και αποτελεί και αυτή κάτι νέο για τα Smartphones της Samsung, με εξαίρεση την 5G έκδοση του Galaxy S10+ που ακόμα δεν κυκλοφορεί στην αγορά.

Αυτο που προκαλεί πάντως ενδιαφέρον είναι ότι η επίσημη ανακοίνωση του Galaxy A70 δεν περιλαμβάνει την τιμή πώλησης του, αλλά ούτε και την ημερομηνία διάθεσης του στην αγορά. Η εταιρεία υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες στο event που έχει κανονίσει για τις 10 Απριλίου, δημιουργώντας απορίες για το λόγο που την έκανε να ανακονώσει νωρίτερα το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights