Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung δείχνει σε βίντεο πως δοκιμάζει την οθόνη του Galaxy Fold

Η Samsung δείχνει σε βίντεο πως δοκιμάζει την οθόνη του Galaxy Fold

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό ότι οι εύκαμπτες οθόνες είναι ένα νέο είδος που ακόμα έχει συγκεκριμένα μειονεκτήματα στον τρόπο λειτουργίας. Από την ορατή τσάκιση στο κέντρο της οθόνης στο σημείο που διπλώνει, μέχρι τον μηχανισμό που επιτρέπει και το δίπλωμα της υπόλοιπης συσκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=McdgS3Popjk

Η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την διαδικασία που χρησιμοποιεί για να δοκιμάσει την οθόνη του Galaxy Fold, με το Smartphone τοποθετημένο σε ένα μηχάνημα που την ανοίγει και την κλείνει συνεχόμενα. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία διασφαλίζει την αξιοπιστία της ίδιας της οθόνης, αλλά και του μηχανισμού που επιτρέπει στο Galaxy Fold να κλείνει και να ανοίγει. Σύμφωνα με την εταιρεία, το μηχάνημα αυτό “προσομειώνει” 200.000 ανοίγματα και κλεισίματα της οθόνης, που είναι το αντίστοιχο του να το κάνει κάποιος 100 φορές την ημέρα για … πέντε χρόνια.

Για την οθόνη τώρα, και την “τσάκιση” στο κέντρο της στο σημείο που διπλώνει, σύμφωνα με πληροφορίες αν κάποιος ανεβάσει το επίπεδο φωτεινότητας πάνω από το 70% μπορεί να… κρύψει την τσάκιση αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights