Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Έως 50% θα μειώσει το προσωπικό της η Sony Mobile

Έως 50% θα μειώσει το προσωπικό της η Sony Mobile

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με την ανακοίνωση της συγχώνευσης με το τμήμα τηλεοράσεων και αυτό των φωτογραφικών μηχανών, φαίνεται ότι η Sony Mobile πρόκειται να μειώσει και σημαντικά το προσωπικό της, μια μείωση που θα φτάσει το 50% μέχρι τον Μάρτιο του 2020

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει σκοπό εκτός από απολύσεις, να δώσει σε ένα μέρος του προσωπικού της τη δυνατοτητα να απασχοληθεί σε άλλα τμήματα του ομίλου της Sony, αλλά να διαθέσει και πακετά εθελουσίας εξόδου. Η Sony Mobile απασχολεί αυτή τη στιγμή περίπου 4.000 υπαλλήλους σε παγκόσμιο επίπεδο, και θέλει να του μειώσει περίπου στους μισούς. Η εταιρεία έχει σκοπό επίσης να εστιάσει τις προσπάθειες της στην Ευρωπαϊκή αγορά και την Ανατολική Ασία, όπου έχει ακόμα αποδοχή από το αγοραστικό κοινό.

Οι προβλέψεις της ίδιας της εταιρείας είναι αρκετά “σκλήρες” για το 2019, αφού αναμένει να πουλήσει μόλις 6.5 εκατομμύρια συσκευές συνολικά, και το ποσοστό της να παραμένει κάτω από το 1% της συνολικής αγοράς. Η διαδικασία αναδιάρθρωσης, όταν ολοκληρωθεί εκτός των άλλων αναμένεται να φέρει κέδρη στο Mobile τμήμα για πρώτη φορά μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights