Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 vs Galaxy S10 Plus σε video
galaxy s10

Samsung Galaxy S10 vs Galaxy S10 Plus σε video

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Galaxy S10 της Samsung, είναι και στις τρεις εκδόσεις του, μια από τις κορυφαίες συσκευές που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην αγορά. Όσο όμως το μικρότερο Galaxy S10e είναι ένα διαφορετικό Smartphone στους περισσότερους από τους βασικούς τομείς, όπως ανακαλύψαμε και στο αναλυτικό Review του, οι διαφορές ανάμεσα στο “κανονικό” Galaxy S10 και το μεγαλύτερο Galaxy S10 Plus δεν είναι τόσο πολλές αλλά ούτε και τόσο … σημαντικές.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα σχετικά σύντομο βίντεο, όπου γνωρίζουμε τις δύο συσκευές λίγο πιο “αναλυτικά”, με το Galaxy S10 Plus να είναι και το μόνο για το οποίο δεν έχουμε ακόμα έτοιμο το αναλυτικο Review του. Στο βίντεο αυτό, συγκρίνουμε το μέγεθος των δύο συσκευών, όπως φυσικά και την διαφορετική τους οθόνης, και περιγράφουμε τις έτσι και αλλιώς λίγες διαφορές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Μέχρι την δημοσιεύση λοιπόν της αναλυτικής μας γνώμης και για το ακριβότερο από τα τρία Smartphones της εταιρείας, το βίντεο αυτό είναι μια “πρώτη” ματιά στις διαφορές μεταξύ του Galaxy S10 Plus και του μικρότερου αδερφού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights