Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Γνωρίζουμε το νέο Redmi Note 7 σε βιντεο
redmi note 7

Γνωρίζουμε το νέο Redmi Note 7 σε βιντεο

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον μετά την επίσημη παρουσίαση τους από την Redmi, που πλέον αποτελεί ξεχωριστό εμπορικό brand από την Xiaomi, τα νέα Redmi 7 και Redmi Note 7 θα ξεκινήσουν να πωλούνται και επίσημα σε μερικές ημέρες από την Infoquest και το δίκτυο συνεργατών της.

Το Redmi Note 7 αποτελεί το ισχυρότερο από τα δυο νέα smartphones της εταιρείας, με τον  snapdragonsnapdragon  660 της Qualcomm στο εσωτερικό του, και μια καμερα υψηλής ανάλυσης των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του. Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας εινα8 αυτή με τα 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Μεχρι να έχουμε έτοιμο το αναλυτικό review του σε μερικές ημέρες από σήμερα, ετοιμάσαμε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο… βγάζουμε το Redmi Note 7 από τη συσκευασία του, και γνωρίζουμε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Θα ακολουθήσει πολύ σύντομα ένα ακόμα βίντεο για το «μικρότερο» Redmi 7, που φυσικά και αυτό θα έχει το δικό του αναλυτικό review στη συνέχεια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights