Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Motorola G7 Power

Δοκιμάζουμε το νέο Motorola G7 Power

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το νέο G7 Play, η Ελληνική Motorola μας παραχώρησε ταυτόχρονα και το «μεγαλύτερο» σε όλους τους τομείς, G7 Power. Η ονομασία του Smartphone δεν είναι … τυχαία, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh.

Μαζι με την μπαταρία αυτή, το G7 Power έχει τον ίδιο ιδιαίτερα ικανό Snapdragon 632 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, που παραμένει από τους πιο ισχυρούς σε αυτή την κατηγορία τιμής, ενώ στα 209 ευρώ, η έκδοση που έρχεται στη χώρα μας θα έχει 4GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Μαζί με την οθόνη των 6.2 ιντσων, έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον σύνολο, που πιθανότατα θα βοηθήσει σημαντικά την Motorola στην προσπάθεια της να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη χώρα μας.

Μάλιστα το Smartphone είναι ένα από τα ελάχιστα στην κατηγορία του, που έρχεται με το νεότερο διαθέσιμο Android 9 pie προ-εγκατεστημένο, και επειδή ανήκει στο Android One προγραμμα της Google, θα δέχεται τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας, όπως μας ξεκαθάρισαν οι εκπρόσωποι της Motorola

Μεχρι την δημοσίευση του αναλυτικού μας Review σε μερικές ημέρες από σήμερα, ετοιμάσαμε όπως… συνηθίζουμε πλέον, ένα μικρό βίντεο για την πρώτη μας γνωριμία με το G7 Power.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights