Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Nokia 9 PureView

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Nokia 9 PureView

απο Kostas Gliatiotis

Η Nokia τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον του τεχνικού τύπου και όχι μόνο, με την επίσημη παρουσίαση του Nokia 9 Pureview, του πρώτου Smartphone της αγοράς με συνολικά… πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του. Η εταιρεία μάλιστα έδωσε και μια αρκετά αναλυτική τεχνική εξήγηση για την ύπαρξη τους, και το γιατί αυτές μπορούν να συνεργαστούν όλες μαζί για την λήψη μιας θεωρητικά καλύτερης φωτογραφίας.

Έχουμε στα χέρια μας πλέον το νέο Nokia 9 PureView, και παρότι είναι προφανώς νωρίς να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για την απόδοση της κάμερας του, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο για την… διαδικασία του unboxing, που βγάζουμε το Smartphone απο τη συσκευασία του και το γνωρίζουμε για πρώτη φορά.

Εκτός από τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του, το Nokia 9 PureView έρχεται με μια OLED Οθόνη 6 ιντσών, και ανάλυσης 2880 x 1440 pixels, που μάλιστα έχει και ενσωματωμένο τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Ο επεξεργαστής του Smartphone είναι ο παλαιότερος πλέον Snapdragon 845 της Qualcomm, μια επιλογή που η Nokia αιτιολόγησε με το μεγάλο χρονικό διάστημα που χρειάστηκε ώστε να τελειοποιήσει τη διαδικασία ταυτόχρονης λειτουργίας των πέντε καμερών για τη λήψη μιας φωτογραφίας.

Το Nokia 9 PureView έρχεται να προσφέρει θεωρητικά κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, με την εταιρεία να στηρίζεται περισσότερο στην απόδοση της κάμερας του και λιγότερο στις επιδόσεις του. Αυτό θα δοκιμάσουμε να το ανακαλύψουμε στο χρονικό διάστημα που θα το χρησιμοποιούμε καθημερινά, ώστε να ετοιμάσουμε το αναλυτικό Review του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights