Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P30 Pro Vs Samsung Galaxy S10+
p30 pro

Huawei P30 Pro Vs Samsung Galaxy S10+

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ιδιαίτερα “δύσκολο” ερώτημα στην κορυφαία κατηγορία τιμής, είναι η επιλογή ανάμεσα στο P30 Pro της Huawei, και το Galaxy S10+ της Samsung που έχει πλέον περίπου ένα μήνα κυκλοφορίας στα καταστήματα. Τα δύο Smartphones έρχονται το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα…) και προσφέρουν πολλες φορές το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο, όπου έχουμε ταυτόχρονα διαθέσιμα τα δύο κορυφαία Smartphones, και αναλύουμε τα κύρια χαρακτηριστικά τους, τεχνικά και μη. Επειδή το υποκειμενικό στοιχείο είναι πάντα σημαντικό, επιλέξαμε να εστιάσουμε περισσότερο στις τεχνικές και αντικειμενικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, και λιγότερο σε αυτά που είναι θέμα… προτίμησης.

Με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, το Galaxy S10+ αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση για τη Samsung, και μια αλλαγή που ήταν σχεδόν “απαραίτητη” για την εταιρεία, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική. Σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, όμως και η Huawei από την πλευρά της, γνωρίζει πολύ καλά πως να κατασκευάζει κορυφαία Smartphones, που να έχουν αντίστοιχα κορυφαία κάμερα σε απόδοση. Στην περίπτωση του P30 Pro, οι… τεσσερίς (τυπικά) κάμερες στο πίσω μέρος, αποτελούν κάτι νέο στην φωτογραφία με Smartphones, και δυνατότητες που όχι μόνο το Galaxy S10+, αλλά πρακτικά κανένα άλλο Smartphone, δεν μπορεί να προσφέρει.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις λοιπόν του καθενός, οι δύο συσκευές έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Εμείς ετοιμάσαμε το συγκεκριμένο βίντεο ακριβώς για να “αναλύσουμε” τα βασικότερα από αυτά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Σταυρος. 07/04/2019 - 16:30

θα πουλησω το{ρολοι} Huawei P20 και θα παρω το Huawei P30

Reply
Kostas Gliatiotis 07/04/2019 - 22:12

Είναι πειρασμός η συγκεκριμένη αλλαγή ! 🙂

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights