Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 7 Vs Redmi 7
redmi note 7

Xiaomi Redmi Note 7 Vs Redmi 7

απο Kostas Gliatiotis

Τα δύο νεά Smartphones της Xiaomi, το Redmi Note 7 και το πιο “απλό” Redmi 7, πρόκειται να κυκλοφορήσουν επίσημα τις επόμενες ημέρες από την Infoquest στη χώρα μας, και στο δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

Οι δύο συσκευές είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, σε όλους τους σημαντικους και βασικούς τομείς, έχουν όμως και μια αντίστοιχη διαφορά στην τιμή πωλησης τους. Το “μεγαλύτερο” Redmi Note 7 έρχεται με τον Snapdragon 660 της Qualcomm στο εσωτερικό του, και σε εκδόσεις με 4 GB RAM, με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και φυσικά την κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του. Το μικρότερο Redmi 7 από την πλευρά του, προσφέρει μια αντίστοιχα μεγάλη οθόνη, με χαμηλότερη όμως ανάλυση, τον Snapdragon 632 επεξεργαστή της Qualcomm, και η βασική του έκδοση έχει 3 GB μνήμης RAM, και 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Μέχρι την ολοκλήρωση της δοκιμής για τις δύο συσκευές, και το αναλυτικό Review της κάθε μιας, ετοιμάσαμε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο “συγκρίνουμε” τις δύο συσκευές της Xiaomi, όχι τόσο επειδή η μια ανταγωνίζεται την άλλη, όσο για να δούμε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά μεταξύ τους σε βασικούς τομείς. Σε κάθε περίπτωση, και τα δύο νέα Smartphones της εταιρείας έρχονται σε μια πολύ καλή τιμή πώλησης, με δεδομένο το ότι πρόκειται για επίσημη εισαγωγή και υποστήριξη με 2 χρόνια εγγύηση από την ίδια την Xiaomi μέσω φυσικά της InfoQuest.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights