Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A50 Vs Xiaomi Redmi Note 7
redmi note 7

Samsung Galaxy A50 Vs Xiaomi Redmi Note 7

απο Kostas Gliatiotis

Όσο υπάρχου νέες συσκευές ( συνέχεια δηλαδή…) τόσο έχει ενδιαφέρουν να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους, και να βλέπουμε τα μειονεκτήματα αλλά και τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας από αυτές. Η νεότερη μας σύγκριση είναι ανάμεσα στο ιδιαίτερα “φρέσκο” Galaxy A50 της Samsung, και το επίσης νέο Redmi Note 7 της Xiaomi που θα ξεκινήσει να πωλείται και επίσημα στη χώρα μας σε μερικές ημέρες από σήμερα.

Το Smartphone της Samsung έρχεται με μια εντυπωσιακή AMOLED οθόνη, με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων, τρεις κάμερες με αρκετά καλή απόδοση στο πίσω μέρος του, και πολύ καλές επιδόσεις συνολικά. Το Redmi note 7 έχει όμως μια αισθητά καλύτερη βασική κάμερα, όχι μόνο λόγω της υψηλής ανάλυσης των 48ΜΡ, αλλά και επειδή όντως μπορεί να βγάλει εντυπωσιακά καλές φωτογραφίες. Η οθόνη των 6.2 ιντσών είναι ελάχιστα μικρότερη από αυτή του Galaxy A50, και είναι τεχνολογίας LCD, όμως η συσκευή της Xiaomi προσφέρεται επίσημα με κόστος περίπου 120 ευρώ λιγότερα.

Η σύγκριση αφορά περισσότερο τις δυνατότητες των δύο συσκευών, αφού τυπικά με την επίσημη τιμή πώλησης τους δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία τιμής. Το αναλυτικό Review του Redmi Note 7 θα έρθει σε λίγη ώρα από τώρα, ενώ αυτό του Galaxy A50 θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights