Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πολλαπλά παράθυρα σε iPad και Dark Mode στο iOS 13
ipad

Πολλαπλά παράθυρα σε iPad και Dark Mode στο iOS 13

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Apple συνηθίζει να κρατάει σχετικά καλά τα μυστικά της που αφορούν τις νεότερες συσκευές της, αλλά και το λειτουργικό της σύστημα για αυτές το iOS, φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχουμε μια αρκετά “εκτενή” διαρροή, που αποκαλύπτει μερικές από τις δυνατότητες που θα έχει η επόμενη έκδοση αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία σκοπεύει να διορθώσει ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των νέων iPad Pro που παρουσίασε πριν μερικούς μήνες, τον περιορισμό από το iOS στο τι μπορούν να κάνουν με βάση το Hardware στο εσωτερικό τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, μια από τις αλλαγές που θα φέρει το iOS 13 θα είναι η υποστήριξη για πολλαπλά παράθυρα κάθε εφαρμογής, που ο χρήστης ενός iPad θα μπορεί να μετακινεί ελεύθερα στην οθόνη του.

Ταυτόχρονα, η νεότερη έκδοση θα προσθέσει  και ένα dark mode σε iPad αλλά και τα iPhones της εταιρείας. Σε αυτό το mode, το γραφικό περιβάλλον θα παρουσιάζεται με πιο σκούρα χρώματα, μια επιλογή που ήδη προσφέρεται από πολλές εταιρείες στον κόσμο του Android. θεωρητικά ένα dark mode είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια όταν ο χρήστης βρίσκεται σε χώρο με χαμηλότερο φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί και ενέργεια σε OLED οθόνες.

Το iOS 13 θα παρουσιαστεί από την Apple στις 6 Ιουνίου, και φυσικά τότε θα γίνουν γνωστές όσες ακόμα αλλαγές θα περιέχει αυτό. Η εταιρεία φημίζεται για τον τρόπο που διορθώνει μικρές λεπτομέρειες σε προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά τον τελευταίο καιρό και για την προσθήκη νέων δυνατοτήτων σε κάθε επόμενη έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.