Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ To Video Review μας για το Redmi Note 7 της Xiaomi
note 7

To Video Review μας για το Redmi Note 7 της Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Ακολουθώντας την νέα μας “πολιτική” (και την τάση της εποχής…) εκτός από το αναλυτικό μας Review, αλλά και μερικά ακόμα βίντεο που έχουμε ήδη ετοιμάσει για το Redmi Note 7 της Xiaomi, ετοιμάσαμε ένα ακόμα, στο οποίο συγκεντρώνουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια μας για το Smartphone.

Η πολύ καλή κάμερα για την κατηγορία του, οι ικανοποιητικές του επιδόσεις και ο όμορφος σχεδιασμός, είναι μερικά μόνο από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Smartphone της εταιρείας, που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες να πωλείται και επίσημα από την InfoQuest και στη χώρα μας.

Για τα χρήματα που κοστίζει, το Note 7 είναι το οικονομικότερο Smartphone με κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του, την λειτουργία της οποίας έχουμε ήδη εξηγήσει σε διαφορετικό βίντεο. Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερες από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού στα ίδια χρήματα, ενώ προφανώς δεν αποτελεί και το μοναδικό χαρακτηριστικό που κάνει τόσο ενδιαφέρουσα πρόταση το Redmi Note 7.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights