Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A40 και Galaxy A50 Video
galaxy a40

Samsung Galaxy A40 και Galaxy A50 Video

απο Kostas Gliatiotis

Τα δύο νέα Galaxy A50 και Galaxy A40 της Samsung είναι τα νεότερα μέλη της σειράς Α για το 2019, και τα πρώτα που έρχονται και επίσημα στη χώρα μας. Κάθε ένα από τα δύο, έχει τα δικά του ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, και ενώ μοιράζονται τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό, έχουν ταυτόχρονα και σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο έχουμε ταυτόχρονα στα χέρια μας τα δύο νέα Galaxy A40 και Α50, και αναλύουμε τις βασικότερες διαφορές τους, όπως και το αν αυτές είναι “αρκετές” ώστε να έχουν και 100 ευρώ διαφορά στην τιμή πώλησης τους. Το Galaxy A40 μόλις ξεκίνησε να πωλείται στην Ελληνική αγορά επίσημα, και απευθύνεται περισσότερο σε όσους θέλουν ένα ικανό Smartphone στη μεσαία κατηγορία τιμής, χωρίς να θέλουν να δαπανήσουν ιδιαίτερα πολλά χρήματα.

Το Galaxy A50 έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, με την βασική από αυτές να έχει ανάλυση 25ΜΡ, και μια δεύτερη με υπερ ευρυγώνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ. Η τρίτη και μικρότερη κάμερα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες. Το Galaxy A40 από την πλευρά του διατηρεί την ίδια κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, όμως η βασική του έχει μικρότερη ανάλυση στα 16ΜΡ, μέ ένα όμως ίδιο διάφραγμα με f/1.7.

Προφανώς και τα δύο Smartphones έχουν πολλές ακόμα διαφορές, όπως το μεγεθος της οθόνης τους, ο αποθηκευτικός χώρος αλλά και οι επιδόσεις τους. Τα περισσότερα από αυτά, είναι και τα στοιχεία που αναλύουμε στο συγκεκριμένο βίντεο !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights