Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 Vs Nokia 9 (video)
nokia 9

Samsung Galaxy S10 Vs Nokia 9 (video)

απο Kostas Gliatiotis

To νέο Nokia 9 είναι ένα εντυπωσιακό Smartphone, απλά και μόνο επειδή έχει πέντε διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του. Όμως ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο δεν μπορεί να βασίζεται απλά στην απόδοση της κάμερας του προκειμένου να “πείσει” τον υποψήφιο αγοραστή να το επιλέξει σαν την επόμενη του συσκευή. Το Galaxy S10 της Samsung από την πλευρά του, έχει μια διαφορετική… άποψη στον τομέα της φωτογραφίας, όπως ήδη έχουμε δει σε προηγούμενο video μας, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένα από τα καλύτερα Smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε λίγο καλύτερα τις διαφορές που έχουν οι δύο συσκευές μεταξύ τους, εκτός προφανώς από αυτές που αφορούν τις κάμερες. Το Nokia 9 έρχεται με πολλές και σημαντικές βελτιώσεις, όπως η πολύ καλή οθόνη του, το εντυπωσιακά όμορφο σχεδίο αλλά και την πολυτελή κατασκευή του. Για κάποιους είναι πλεονέκτημα και το Stock Android, που δεν έχει καμία ουσιαστική αλλαγή από αυτό που σχεδιάζει η Google.

Όπως πάντα, προσπαθούμε να εστιάσουμε στις πρακτικές διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών, και αυτές που είναι οι πιο αντικειμενικές. Έχοντας και μια σημαντική διαφορά στην τιμή πώλησης, με το Galaxy S10 να είναι αισθητά πιο ακριβό, μπορεί να δικαιολογήσει καποιος μερικές από τις “ελλείψεις” του Nokia 9, μπορεί όμως αντίστοιχα να δικαιολογήσει την τιμή της πρότασης της Samsung με βάση αυτά που προσφέρει επιπλέον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights