Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανακαλεί και τα Galaxy Fold που είχε δώσει για Review
galaxy fold

Η Samsung ανακαλεί και τα Galaxy Fold που είχε δώσει για Review

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό και επίσημα από τη Samsung, ότι θα αναβάλει την κυκλοφορία του πρώτου της αναδιπλούμενου Smartphone, του Galaxy Fold, αφού μερικές από τις συσκευές που είχε δώσει για δοκιμή παρουσίασαν προβλήματα με την οθόνη τους μέσα στις πρώτες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, σε δύο από τις συσκευές αυτές, κάποιου είδους “σκουπίδι” βρέθηκε ανάμεσα στα δύο μέρη της οθόνης με το Galaxy Fold κλειστό, με αποτέλεσμα αυτή να… σπάσει. Σε άλλες δύο περιπτώσεις, αυτοί που το είχαν στα χέρια τους για δοκιμή, δοκίμασαν να αφαιρέσουν το προστατευτικό κάλλυμα της οθόνης, που έμοιαζε πολύ με ζελατίνα προστασίας ενώ δεν ήταν. Προκειμένου να μπορεί να είναι εύκαμπτη η οθόνη της συσκευής, το προστατευτικό της αυτό είναι από πλαστικό, ενώ επειδή πρέπει και αυτό να είναι εύκαμπτο, έμοιαζε πολύ με ένα σχετικά ποιοτικό Screen protector. Προφανώς και όταν το αφαιρέσει κάποιος αυτό, θα προκαλέσει ζημιά στην οθόνη του Galaxy Fold.

Η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy Fold, μέχρι να διαπιστώσει και η ίδια πόσο σημαντικά είναι αυτά τα δύο προβλήματα, και πιθανόν μέχρι να βρει έναν τρόπο να τα αντιμετωπίσει. Ακόμα και οι συσκευές που δεν εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα στα χέρια οσων τις είχαν πάρει για δοκιμή, θα επιστραφούν στη Samsung, πιθανότατα προκειμένου να μην εμφανιστεί και κάποιο ακόμα πρόβλημα σε αυτές που θα δει το φως της δημοσιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights