Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Meizu παρουσίασε το 16s

Η Meizu παρουσίασε το 16s

απο Kostas Gliatiotis

Την δική της πρόταση για το 2019 στην κορυφαία κατηγορία παρουσίασε πριν μερικές ώρες η Meizu, που όπως ήταν ήδη γνωστό, έχει την ονομασία 16s και αποτελεί προφανώς τον αντικαταστάτη του ιδιαίτερα εντυπωσιακού 16th που γνωρίσαμε επίσημα και στη χώρα μας.

Το νέο Smartphone της Meizu έχει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα κορυφαίο Smartphone για τις αρχές του 2019, και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο από αυτά είναι η 6,2 ιντσών SUPER AMOLED οθόνη του, με ανάλυση FullHD+, η οποία είναι κατασκευασμένη από τη Samsung όπως “περήφανα” δηλώνει η Meizu. Μάλιστα η οθόνη φαίνεται να είναι το ίδιο είδος με αυτή του Galaxy s10, αφού σύμφωνα με την Meizu έχει κατά 33% μειωμένη ενταση στο μπλε χρώμα, προκειμένου να είναι πιο ξεκούραστη στο μάτι. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει το 91.3% της μπροστινής επιφάνειας του 16s, χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιου είδους Notch. Το πλαίσιο πάνω από την οθόνη είναι ελάχιστα μεγαλυτερο από ότι στο κάτω μέρος, και σε αυτόν τον χώρο φιλοξενείται το ακουστικό και η μπροστινή κάμερα.

Στο εσωτερικό του Meizu 16s βρίσκεται προφανώς ο Snapdragon 855, ο νεότερος και καλύτερος επεξεργαστης της Qualcomm, σε εκδόσεις με 6 ή 8 GB μνήμης RAM και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος του Smartphone τωρα, βρίσκονται δύο διαφορετικές κάμερες, με την βασική από αυτές να χρησιμοποιεί τον IMX586 αισθητήρα της Sony με ανάλυση 48ΜΡ, ενώ έχει και OIS, κάτι που δεν θεωρείται μέχρι σήμερα δεδομένο σε αυτού του είδους τις κάμερες με υψηλή ανάλυση. Η δεύτερη κάμερα είναι στα 20ΜΡ και έρχεται με υπερ ευρυγώνιο φακό όπως και στις περισσότερες συσκευές αυτης της κατηγορίας πλέον.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Meizu 16s έχει χωρητικότητα 3.600 mAh, όμως σύμφωνα με την εταιρεία, οι δυνατότητες “τεχνητής νοημοσύνης” του λειτουργικού συστηματος αναλαμβάνουν τη σωστή διαχείριση της ώστε να μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο. Το λειτουργικό αυτό είναι το FlyMe 7.3 της Meizu και βασίζεται στο Android 9 Pie της Google.

To ακριβότερο Meizu 16s, με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 8 GB RAM θα κοστίζει 590 δολάρια στην Κίνα, και οι  πωλήσεις θα ξεκινήσουν επίσημα στις 28 Απριλίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights