Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9 First Look (Video)

Xiaomi Mi 9 First Look (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Με μια λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση από ότι θα θέλαμε, το νέο Mi 9 της Xiaomi είναι επιτέλους στα χέρια μας, επίσημα από την Infoquest, για να το δοκιμάσουμε. Το Smartphone είναι η νεότερη και καλύτερη πρόταση της εταιρείας στην High end κατηγορία, χωρίς όμως να έχει αντίστοιχα υψηλή τιμή πώλησης, αφού κοστίζει λίγο περισσότερο από κάποιες συσκευέ της μεσαίας κατηγορίας, προσφέροντας όμως σαφώς περισσότερα από αυτές.

Όπως συνηθίζουμε πλέον τον τελευταίο καιρό, ετοιμάσαμε ένα ξεχωριστό video για την πρώτη μας επαφή με το Mi 9, αφού μέχρι και σήμερα δεν είχε… τύχει να το πιάσουμε ξανά στα χέρια μας. Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι προφανώς θετικές, αφού ακόμα και αν θέλει να βρει κάποιος κάτι αρνητικό για το Smartphone, τα ελάχιστα που όντως υπάρχουν μπορούν να δικαιολογηθούν εύκολα με την χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Η κάμερα των 48ΜΡ είναι ένα από  τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi 9, όμως δεν είναι το μόνο. Αρχικά συνδυάζεται με δύο ακόμα διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρο τους, μια με υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, και μια ακόμα με τηλεφακό για 2Χ οπτικό zoom. Super AMOLED οθόνη επίσης 6.39 ιντσών, η οποία μάλιστα έχει ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, ο οποίος στην μέχρι τώρα δοκιμή μας δεν έχει κάτι να “ζηλέψει” σε ταχύτητα από τις συσκευές του ανταγωνισμού του.

Snapdragon 855 στο εσωτερικό του Mi 9, ο ισχυρότερος επεξεργαστής της Qualcomm αυτή τη στιγμή, και πιθανότατα ο ισχυρότερος συνολικά στη High end κατηγορία, με πολύ καλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας επίσης. Η συσκευή που έχουμε στα χέρια μας έρχεται με 6 GB μνήμης RAM, και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχει φυσικά και έκδοση με 8 GB RAM και ίδια χωρητικότητα αποθήκευσης.

Μέχρι λοιπόν να είναι έτοιμο το αναλυτικό Review μας, το συγκεκριμένο video είναι μια πρώτη “γνωριμία” με το Mi 9, και φυσικά θα ακολουθήσουν μερικά ακόμα που θα εστιάζουν στους σημαντικότερους τομείς όπως είναι η απόδοση της βασικής κάμερας των 48ΜΡ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights