Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nubia Red Magic 3 με ενσωματωμένο… ανεμιστήρα και 8k video

Nubia Red Magic 3 με ενσωματωμένο… ανεμιστήρα και 8k video

απο Kostas Gliatiotis

Ένα νέο Gaming Smartphone παρουσίασε η Nubia (που ανήκει ουσιαστικά στην ΖΤΕ…), με την ονομασία Red Magic 3. Παρότι το Smartphone έχει όλα όσα περιμένει κανείς πλέον από μια Gaming συσκευή, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι ότι περιέχει έναν ανεμιστήρα στο εσωτερικό του, ώστε να … ψύχεται καλύτερα ο επεξεργαστής του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, ο ανεμιστήρας αυτός “γυρίζει” με 14.000 στροφές το δευτερόλεπτο, ενώ βρίσκεται σε δικό του ξεχωριστό … θάλαμο, που έχει πιστοποίηση ΙΡ55 προκειμένου να μην μπαίνει εύκολα σκόνη και άλλα αντικείμενα που μπορεί να εμποδίσουν την λειτουργία του. Θεωρητικά ο ανεμιστήρας είναι δοκιμασμένος για έως και 30.000 ώρες λειτουργίας, χωρίς όμως να είναι γνωστό σε ποια ταχύτητα περιστροφής έχει γίνει η συγκεκριμένη μέτρηση. Η Nubia δηλώνει πάντως ότι ο ανεμιστήρας μπορεί να κρύώσει έως και πέντε φορές περισσότερο τον επεξεργαστή του Smartphone, ώστε η μέγιστη απόδοση του να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του τώρα, το Red Magic 3 είναι ότι θεωρείται πλέον δεδομένο για ένα High end Smartphone, Πόσο μάλλον ένα που ανήκει στην κατηγορία των Gaming συσκευών. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 855 της Qualcomm, με τη βασική έκδοση να έχει 8 GB μνήμης RAM. Όπως συνηθίζεται πλέον, θα υπάρχει και μια δεύτερη πιο “υπερβολική” έκδοση με 12 GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάσει έως και τα 256 GB.

Ένα ακόμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Red Magic 3 είναι η Amoled Οθόνη του, κυρίως για τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 90Hz που προσφέρει. Οι περισσότερες οθόνες αυτού του είδους περιορίζονται στο πιο “λογικό” και συνηθισμένο 60Hz, με τη διαφορά να είναι περισσότερο… απαραίτητη σε λίγα και συγκεκριμένα παιχνίδια. Η ανάλυση της είναι FullHD+ , κάτι που σημαίνει 2340 x 1080 pixels, ενώ υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου.

Τέλος, και στον τομέα της φωτογραφίας δεν φαίνεται να έχει “μείνει πίσω” το Red Magic 3, αφού έχει μια βασική κάμερα των 48ΜΡ που χρησιμοποιεί τον IMX586 αισθητήρα της Sony. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να γράψει βίντεο σε ανάλυση 8k, κάτι ασυνήθιστο και πρακτικά μοναδικό στον χώρο των Smartphones.

Η τιμή για την ακριβότερη και καλύτερη έκδοση των 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει περίπου 640 δολάρια, τουλάχιστον στην Κίνα, και θα είναι διαθέσιμη μέσα στο πρώτο μισό του Μαϊού. Η Nubia ανακοίνωσε ότι το Red Magic 3 θα γίνει διαθέσιμο και εκτός Κίνας, ενώ θα έρθει επίσημα και στη Ευρώπη, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το σε ποιες χώρες, το πότε, και σε τι τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights