Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung φαίνεται να ελυσε τα προβλήματα με το Galaxy Fold
galaxy fold

Η Samsung φαίνεται να ελυσε τα προβλήματα με το Galaxy Fold

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα αναφορά από την Κορέα, θέλει τη Samsung να έχει λύσει τα προβλήματα που την ανάγκασαν να αναβάλει την διάθεση του αναδιπλούμενου Galaxy Fold στην αγορά πριν περίπου 20 ημέρες. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κάποιες από τις συσκευές που η εταιρεία είχε δώσει για δοκιμή σε γνωστά μέσα ενημέρωσης, άρχισαν να παρουσιάζουν προβλήματα με την οθόνη τους.

Το ένα από αυτά τα προβλήματα αφορούσε το εύκαμπτο προστατευτικό “φίλμ” πάνω από την οθόνη, που κάποιοι θεώρησαν ότι είναι ζελατίνα προστασίας και ήθελαν να το βγάλουν από τη συσκευή τους, με αποτέλεσμα να καταστρέφουν την οθόνη. Η λύση που φαίνεται να βρήκε η Samsung για το συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι να “κρύψει” τις άκρες της προστατευτικής αυτής επιφάνειας, στο εσωτερικό του Galaxy Fold, ώστε να μην μπορεί κάποιος να το τραβήξει για να το ξεκολλήσει.

H συσκευασία του Galaxy Fold, θα έχει επίσημης μια ειδοποίηση που θα εξηγεί στον χρήστη ότι δεν πρέπει να δοκιμάσει να βγάλει το συγκεκριμένο προστατευτικό, και ότι δεν είναι κάποια ζελατίνα που έχει σχεδιαστεί για να αφαιρείται. Η ειδοποίηση αυτή φαίνεται ότι στις αρχικές παρτίδες των Galaxy Fold υπήρχε μόνο στις συσκευές που προορίζονταν για το δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες πολιτείες, και πλέον θα βρίσκεται στην συσκευασία όλων των συσκευών που θα πωλούνται.

Το δευτερο πρόβλημα που φαίνεται να είχε η συσκευή, ήταν η ευκολία με την οποία μπορούσε να μαζέψει “σκόνη” και διάφορα άλλα μικρά αντικείμενα, στο χώρο ανάμεσα στον μηχανισμό που κλείνει τα δύο τμήματα του Galaxy Fold, και την οθόνη του. Η εταιρεία φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να μειώσει το κενό αυτό, αλλά και να το προστατέψει καλύτερα προκειμένου να είναι πιο δύσκολο να μπει κάτι στο εσωτερικό και να προκαλέσει προβλήματα στην οθόνη του Smartphone.

Η Samsung φαίνεται ότι αυτη τη φορά έχει σκοπό να ξεκινήσει μια περιορισμένη διάθεση του Galaxy Fold στην αγορά της Νοτίου Κορέας, ώστε να επιβεβαιώσει ότι οι λύσεις της είναι αρκετές, πριν αποφασίσει να το διαθέσει και πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρότι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα κάποια ημερομηνία διάθεσης, φαίνεται ότι η δοκιμαστική αυτή κυκλοφορία στην Νότιο Κορέα θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο, και μέχρι τότε θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για τις πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights