Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia Ace στην Ιαπωνία

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia Ace στην Ιαπωνία

απο Kostas Gliatiotis

Η Sony Mobile για αρκετά χρόνια είχε την “παράδοση” να παρουσιάζει και Compact εκδόσεις των κορυφαίων συσκευών της, που έρχονταν ουσιαστικά με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, σε μικρότερο μέγεθος. Το XZ3 ήταν η πρώτη συσκευή της εταιρείας που δεν είχε ταυτόχρονα μια Compact έκδοση, ενώ το ίδιο έγινε και με το ακόμα νεότερο Xperia 1.

Η Sony όμως αποφάσισε να παρουσίασει μια πιο Compact συσκευή για την αγορά της Ιαπωνίας, έστω και με διαφορετική ονομασία. Το Xperia Ace λοιπόν, είναι ένα σχετικά μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις Smartphone, με τεχνικά χαρακτηριστικά που χωρίς να είναι κορυφαία, είναι τουλάχιστον “ικανά” να το τοποθετήσουν λίγο πάνω από τη μεσαία κατηγορία.

Η οθόνη του Xperia Ace έχει διαγώνιο 5 ιντσών, και είναι τεχνολογίας LCD αναμενόμενα, με ανάλυση FullHD+ και αναλογία πλευρών 18:9. Στο εσωτερικό του Smartphone, η εταιρεία έχει επιλέξει τον σχετικά αδύναμο Snapdragon 630 της Qualcomm, που σε συνδυασμό με 4 GB RAM προσφέρει τουλάχιστον αποδεκτές επιδόσεις σε καθημερινή χρήση.

Στον τομέα της κάμερας, το Xperia Ace έρχεται με… μια κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 12ΜΡ ενώ αυτή πάνω από την οθόνη είναι ακόμα μικρότερη στα 8ΜΡ. Η μπαταρία στο εσωτερικό της συσκευής είναι στα 2.700 mAh, όμως η Sony έχει μια αρκετά καλή παράδοση στην πραγματικη απόδοση, κάτι που πιθανότατα κάνει και αυτή τη μπαταρία τουλάχιστον αποδεκτή.

Τέλος, το Xperia Ace έχει πιστοποίηση ΙΡ67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, κάτι που η εταιρεία έχει πλέον αφαιρέσει από τις υπόλοιπες συσκευές της στην μεσαία κατηγορία. Το κόστος του Smartphone στην αγορά της Ιαπωνίας θα είναι περίπου στα 400 ευρώ, μια τιμή που το τοποθετεί στο άνω άκρο της κατηγορίας του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights