Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung One Ui για τα Galaxy Watch και Gear S3

Samsung One Ui για τα Galaxy Watch και Gear S3

απο Kostas Gliatiotis

Με την παρουσίαση του νέου Galaxy Watch Active, η Samsung έκανε διαθέσιμη και μια νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστηματος της για Smartwatches, με εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο με αυτή του One UI που χρησιμοποιούν και τα νεότερα της Smartphones.

Πλέον, η εταιρεία ξεκίνησε να αναβαθμίζει στο One Ui και τα αμέσως προηγούμενα Smartwatches της, το Galaxy Watch αλλά και το λίγο παλαιότερο Gear S3, προκειμένου να έχουν την ίδια εμφάνιση και τις ίδιες δυνατότητες με το Watch Active. Το One Ui στα ρολόγια της εταιρείας, έρχεται με μερικές ακόμα βελτιώσεις στον τρόπο που αναγνωρίζονται επιπλέον είδη άθλησης όπως η κολύμβηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και ο πιο εύκολος και απλός συχγρονισμός των δεδομένων με το Smartphone.

Ταυτόχρονα, κάποια Watchfaces που υπήρχαν αποκλειστικά για το Watch Active θα μπορούν να εγκατασταθούν και στα δύο προηγούμενα ρολόγια της εταιρείας, ενώ πλέον υποστηρίζεται και το “ξύπνημα” της οθόνης με ένα άγγιγμα της. Η αναβάθμιση φέρνει και βελτιώσεις στην απόδοση της μπαταρίας, αφού σύμφωνα με τη Samsung έχει βελτιωθεί η διαχείριση μνήμης, με το λειτουργικό σύστημα να τερματίζει μόνο του τις εφαρμογές που έχουν μείνει ενεργές αλλά δεν χρησιμοποιούνται.

Όπως σε κάθε περίπτωση, έτσι και εδώ, η αναβάθμιση λογισμικού για τα gear S3 και Galaxy Watch γίνεται σταδιακά ανά τον κόσμο, και ανά χώρα, και σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας για τα Smartwatches που έχουν πουληθεί επίσημα από τη Samsung Hellas.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights